SIJOITU SAARIJÄRVELLE!

Tutustu toimitilatarjontaamme!

LUE LISÄÄ

Autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi!

Autamme sinua liiketoimintasi kehitystyössä.

LUE LISÄÄ

Saarijärvellä on hyvä yrittää!

Autamme sinua yrityksen perustamisessa.

LUE LISÄÄ

Paavon Poluilta -yritysryhmähanke (Päättynyt)

Suurella sydämellä käsityönä tehtyjä saarijärveläisiä lähituotteita tuodaan esille Paavon poluilta -hankkeessa.

Hankkeen tavoitteena on saada lisänäkyvyyttä lähituotteille yhteismarkkinoinnin ja yhteisen visuaalisen ilmeen, nettisivujen sekä sosiaalisen median kautta. Yhteisten toimenpiteiden ja tiedottamisen kautta tehostetaan tuotteiden parempaa näkyvyyttä ja saatavuutta.

Hankkeen aikana luodut tarinat kuljettavat asiakkaat lähelle saarijärveläisen tuotteen juurille. Tarinat tuotteiden alkuperästä ja yritysten historiasta luovat läheisen yhteyden tuotteeseen ja nostavat tuotteiden arvostusta.

Paavon poluilta -yritysryhmähankkeen hakijana toimii Saarijärven kaupungin alainen yritysten tarpeita palveleva yksikkö SSYP Kehitys Oy. Hankkeen toteutusaika on 21.12.2018- 31.3.2020.

Pääkohderyhmänä ja hyödynsaajina ovat hankkeeseen osallistuvat kahdeksan saarijärveläistä yritystä, joiden liiketoimintaan sisältyvät lähituotteet. Tavoitteena on edistää näiden yritysten liiketoimintaa ja yhteismarkkinoinnista sekä verkostoitumisesta saatavia hyötyjä. Yrityskohtaisia tavoitteita ovat mm. tuotekehitys, myynnin edistäminen ja yritysilmeen uudistaminen.

Lisätietoja löydät Paavon Poluilta -hankkeen omien kotisivujen!

Ota yhteyttä